Борислав Брайков

Борислав Брайков

ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМА ТАКОВА УСТРОЙСТВО В САМОЛЕТИТЕ. ЗАДАВАШ МУ ПАРАМЕТРИ НА ПОЛЕТА И МОЖЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩО ПО-ДРУГО.

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ АВТОПИЛОТА Е НЕЩО КАТО ЗАМЕСТНИК НА ЛИПСВАЩОТО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ, 45 ГОДИНИ ЛЕТЯХМЕ НА АВТОПИЛОТ И СЛЕД КАТО НИ ПРИЗЕМИХА ПРИНУДИТЕЛНО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ СМЕ 45 ГОДИНИ НАЗАД И ОЩЕ ТОЛКОВА ВСТРАНИ. РАЗБИРА СЕ, ОБВИНИХМЕ СЪВЕТСКИЯ МОДЕЛ АВТОПИЛОТ. ОТ 24 ГОДИНИ ПАК ЛЕТИМ, ПАРАМЕТРИТЕ СА ЯСНИ: ВАЛУТЕН БОРД, НАТО, ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ПРОВЕРЕНА РАБОТА, НЯМА ГРЕШКА. И КАКВО?...НИКАКЪВ ЛЪЧ НАДЕЖДА. НИКАКЪВ ЛЪЧ СВЕТЛИНА. ПЕРИОДИЧНИТЕ ПРИЗЕМЯВАНИЯ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ПАК НЕ СМЕ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМЕ ДА СТИГНЕМ. ДОБРЕ, ЧЕ ПОНЕ ПОКОЛЕНИЯТА СЕ СМЕНЯТ ИНАЧЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ САМОЛЕТА МАЙ СИ СТОИ НА ПИСТАТА И ДАЖЕ МАЛКО ВСТРАНИ ОТ НЕЯ, ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛНО.

КЪМ ДНЕШНА ДАТА, ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ „ИНФОРМИРАНО ТВЪРДЕНИЕ", ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ.

ЗАЩО ГЕРБ СИ ОТИВА ОТ ВЛАСТТА?

На „Орлов мост" в София явно му е писано да стане символ на младата българска демокрация. През 1990 година стотици хиляди, именно от тук поискаха и направиха необратим започналия демократичен процес. Днес няколко хиляди недоволни пак са тук и в исканията си вече стигат до смяна на системата. Е, не на демокрацията, надявам се, но на демократичният елит – със сиурност.

Copyright © 2019 Граждански форум. Всички права запазени.
Created by Optimall Solutions